News and Events

Enterprise Europe Network News in the Finnish language: Matchmaking -tilaisuus KoneAgria-messuilla Jyväskylässä 6.10.2016


14.11.

Enterprise Europe Network -verkosto järjesti yhdessä Agrotechnology from Finland –ohjelman kanssa matchmaking-tilaisuuden KoneAgria-messujen yhteydessä Jyväskylässä 6.10.2016. Ohjelman toimenpiteenä Suomeen kutsuttiin potentiaalisia jälleenmyyjiä ja diilereitä Puolasta, Romaniasta ja Kazakstanista. Matchmaking-tilaisuuden lisäksi delegaation jäsenille järjestettiin toimialan tarjoamaa esittelevä seminaari sekä yritysvierailuja.

Matchmaking-tilaisuuteen osallistui 10 kansainvälistä, potentiaalista jälleenmyyjä-/diilerikontaktia Puolasta, Romaniasta ja Kazakstanista. He ehtivät tavata 13 suomalaista agroteknologiatoimialan yritystä kahden tunnin aikana järjestetyissä 20 minuutin lyhyissä tapaamisissa. Face-to-face tapaamisia oli yhteensä 44 kpl. Alustava palaute suomalaisilta yrityksiltä oli hyvin positiivista ja vastaavia hyvin organisoituja tilaisuuksia toivottiin lisää!

Agrotechnology from Finland on Finpron hallinnoima Team Finland –kasvuohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Into Seinäjoen kanssa. Ohjelman tarkoituksena on edistää suomalaisten agroteknologia-alan yritysten kasvua ja vientiä sekä lisätä toimialan kansainvälistä tunnettuutta. Kasvuohjelman pääkohdemarkkinat ovat Kazakstan, Romania, Puola, Valko-Venäjä, Iran ja Venäjä.

 

Read more:


Back to the news